Face to Face in actie

Sluit je aan, wordt lid van de nieuwe club van Face to Face, niet om te komen zingen, maar om iets te doen voor je medemens. Eens in de maand verzorgen wij in de kerk een gezinsviering. Een viering speciaal voor kinderen en de familie. We luisteren naar een verhaal en zingen vrolijke liedjes met het kinderkoor. In de kerk staat het geloof centraal. Heel belangrijk daarbij is het geloof in de ander. Jouw betrokkenheid naar anderen, je inzetten voor anderen, opkomen voor anderen, anderen helpen en ervoor elkaar zijn. Dit willen wij ook gaan doen! Samen met jou!

Wij gaan in actie komen voor de ander! Voor het zieke meisje, voor de oudere meneer, voor de gehandicapte, voor mensen om ons heen. Wat gaan we doen? Dit zal verschillen per actie. De ene keer gaan we kaarten maken, maar een andere keer zal dit een inzamelingsactie zijn.

Weet jij iets of iemand waarvoor je in actie wilt komen? Laat het ons weten. Mail jou idee naar carolevanginkel@hotmail.com

De eerstvolgende actie staat gepland op zaterdag 12 april. Zondag 13 april is het Palmpasen. Daarom gaan we zaterdag 12 april Palmpasen stokken maken! Kom jij dan ook? Binnenkort vind je hier meer informatie over op onze site.

 

×