Koorkampen

Ieder jaar gaan we met het kinder- en tienerkoor van Face to Face op kamp! Dit is altijd in de eerste week van de zomervakantie. Een week vol gezelligheid en plezier. Tijdens deze week staat er een thema centraal. Rond dat thema doen we dan allerlei activiteiten. Hier kan je een verslagje lezen en foto’s bekijken van de afgelopen kampen.

Koorkamp 2013
Koorkamp20123 (640x427)Mede vanwege de troonswisseling kozen we dit jaar voor het thema Oranje boven! Spelletjes rondom het Koningshuis kwamen dan ook voorbij. Op de sportdag waren we flink actief met de Olympische Spelen en ‘s avonds was er een Koninklijke casino avond! Wat was het warm en de zon scheen volop. Wat een geluk hadden we dat er een zwembad bij de accommodatie zat. Zo konden we aan het eind van de dag heerlijk afkoelen. Klik hier als u enkele foto’s wilt bekijken van onze fantastische week!

Koorkamp 2012
Koorkamp2012Dit jaar vertrokken we naar een accommodatie in Bladel. Het thema was Kinderen voor Kinderen. We hadden vier nummers uitgekozen die centraal stonden die week. Zo kwamen we terecht op een “Onbewoond eiland”, hadden we een dag vol “dromen” en was er een muziekdag rondom het nummer “Podiumbeest”. We gingen als straatmuzikanten de stad in. Met zelfgemaakte, creatieve liedjes haalden we zoveel mogelijk geld op tijdens de dag “ik word miljonair”. Ondanks de regen, was het een super gezellige week!

 

×